Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua Trimble eServices Lupa ja on laadittu 23.09.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Palvelu täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Digipalvelun ei-saavutettava sisältö

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen. Seuraavissa palvelun elementeissä on kehitettävää saavutettavuuden osalta. Suluissa on viittaus saavutettavuusvaatimukseen (WCAG). Osa palvelun visuaalisista elementeistä ei skaalaudu riittävästi, kun vain tekstiä suurennetaan 200 prosenttia (1.4.4 ), lisäohjeiden näyttäminen on vaikeaa näppäimistökäytössä (2.1.1), kohdistusjärjestys ei aina noudata visuaalista lukemisjärjestystä (2.4.3), sijainnin lisäämisessä osoitevalinnan tekeminen on epäselvää ruudunlukijalla (4.1.3), otsikkorakenteet eivät ole aina selkeitä (1.3.1).

Ei kuulu lainsäädännön piiriin

Kartta ei kuulu lainsäädännön piiriin.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro puutteesta meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Anna palautetta saavutettavuudesta.

Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit antaa palautteen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomainen

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000